Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Σε παραλήρημα οι αρνητές: Οι “Αυτόχθονες” επέβαλαν πρόστιμο 1,8 τρισ. ευρώ σε περιφερειάρχη – ΒΙΝΤΕΟ

Έστειλαν πρόστιμο στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και ζητώντας να τους πληρώσει το αστρονομικό ποσό του 1.799.616.000.000.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε παραλήρημα οι αρνητές: Οι “Αυτόχθονες” επέβαλαν πρόστιμο 1,8 τρισ. ευρώ σε περιφερειάρχη – ΒΙΝΤΕΟ κολάζ dikastiko.gr (eurokinissi)

Παρά τις προειδοποιήσεις και τις παρεμβάσεις της δικαιοσύνης οι ακραίοι αρνητές της πανδημίας του κορονοϊού και του εμβολίου, συνεχίζουν τη δράση τους. Μετά τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», ήρθε η σειρά της ομάδας «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» να προκαλέσει.

Ειδικότερα, έστειλαν πρόστιμο στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και ζητώντας να τους πληρώσει το αστρονομικό ποσό του 1.799.616.000.000 (ενός τρις εκατομμυρίου 799 δισεκατομμυρίων 616 εκατομμυρίων) ευρώ.

Όπως φαίνεται στο χαρτί που του έστειλαν και που δημοσίευσε ο Γιώργος Χατζημάρκος στο Facebook, οι «Αυτόχθονες» δίνουν και τη δυνατότητα για ρύθμιση οφειλής σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν έχει εύκαιρο τα σχεδόν δύο 2 τρις.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, δεν είναι η πρώτη φόρα που οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», απειλούν τον Γιώργο Χατζημάρκο με πρόστιμα, επιτάξεις και αφαίρεση ιθαγένειας για εσχάτη προδοσία.

Ο Περιφερειάρχης έχει σκοπό να κινηθεί νομικά, αφού όπως λέει αρκετοί αρνητές εμφανίζονται και στις δημόσιες υπηρεσίες απειλώντας του εργαζόμενους επειδή εφαρμόζουν τα μέτρα.

Aρνητές κορονοϊού: Κόντρα μεταξύ των ομάδων

Να σημειωθεί ότι οι ομάδες των αρνητών έχουν δημιουργήσει κόντρες μεταξύ τους. Όπως ισχυρίζονται, οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» δεν είναι πραγματικά αρνητές, αλλά πράκτορες των Εισαγγελέων, με στόχο να διεισδύσουν σε ομάδες αρνητών.

Μάλιστα, η εισαγγελική παρέμβαση και το κλείσιμο διαδικτυακών σελίδων των Αυτοχθόνων Ιθαγενών όπως λένε, είχε σκοπό να φοβίσει τους Θεματοφυλακές για να σταματήσουν τον αγώνα τους κατά των μέτρων της πανδημίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου χωρίς να χάνει το χιούμορ του, δηλώνει διατεθειμένος να διοργανώσει συναυλίες για να πληρώσει το πρόστιμο του 1 τρισ. έτσι ώστε η Περιφέρεια να μην έχει οφειλή προς τους αυτόχθονες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ