Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023

“Θεματοφύλακες του Συντάγματος” και “ιεροδηλωσίτες” απειλούν με εκτελέσεις για εσχάτη προδοσία – Καλούν σε ένοπλη εξέγερση

Ακραίοι αρνητές με καθημερινά βίντεο και αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλούν τον κόσμο σε ένοπλη εξέγερση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Θεματοφύλακες του Συντάγματος” και “ιεροδηλωσίτες” απειλούν με εκτελέσεις για εσχάτη προδοσία – Καλούν σε ένοπλη εξέγερση MEGA

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», καθώς αυτοί και που αυτοαποκαλούνται «ιεροδηλωσήτες», καθώς απειλούν με εκτελέσεις για εσχάτη προδοσία και καταστρατήγηση του Συντάγματος. Οι δεύτερη ομάδα ονομάστηκε έτσι από την «Ιερή Δήλωση» που έχουν υπογράψει, αναφέροντας ότι είναι έτοιμη ακόμα και για ένοπλο αγώνα για να προστατέψουν το άρθρο 120, αλλά και την ελευθερία τους.

Σύμφωνα με το MEGA, με καθημερινά βίντεο και αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλούν τον κόσμο σε ένοπλη εξέγερση πατώντας πάνω σε ακραίες εθνικιστικές και ρατσιστικές θέσεις, αλλά και στην αλλοίωση του DNA των Ελλήνων που γίνεται από τα εμβόλια του κορονοϊού.

Από το στόχαστρό τους δεν ξέφυγαν ούτε οι εκπαιδευτικοί, που απειλούνται με εκτέλεση γιατί εφαρμόζουν τα μέτρα της πανδημίας και είναι υπέρ του εμβολίου.

Η «υπουργός Θεραπειών» καταγγέλλει βασανιστήρια στη φυλακή

Η αυτοαποκαλούμενη «υπουργός Θεραπειών», σύμφωνα με όσα καταγγέλλει θεματοφύλακας του συντάγματος, δέχεται βασανιστήρια μέσα στη φυλακή, ενώ λέει ότι ο δικηγόρος της θα απευθυνθεί στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Η θεματοφύλακας όπως λέει επικοινώνησε μαζί της μέσα στη φυλακή όπου βρίσκεται και καταγγείλει, ότι η αστυνομία πήρε με τη βία ψευδείς μαρτυρίες και βρίσκεται παρανόμως μέσα στην φυλακή.

Η θεματοφύλακας μάλιστα κάνει και αναφορά στο αντίδοτο του κορονοϊού που προμήθευε στο κατάστημα της στην Αράχωβα και το ανακάλυψε η ίδια η υπουργός, για αυτό και πρόκειται για δίκη της πατέντα που διέπεται από το απόρρητο.

Είναι η ίδια θεματοφύλακας που εμφανίζεται στις φωτογραφίες να κάνει εκπαιδεύσεις με όπλα και που με βίντεο στο YouTube δήλωνε έτοιμη για ένοπλο αγώνα. Θεματοφύλακες του Συντάγματος

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Ζητούν σύλληψη του πρωθυπουργού

Την ίδια ώρα οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” στην Πάτρα φαίνεται ότι καλούν σε πραξικόπημα. Αρχηγός τους εμφανίζεται ένας κεντρικός ομιλητής, Ναύαρχος εν Αποστρατεία.

Σύμφωνα με το MEGA, ο ίδιος δεν δίστασε σε ομιλία του να ζητήσει την σύλληψη του πρωθυπουργού, των βουλευτών αλλά και τοπικών φορέων της πόλης, για εσχάτη προδοσία.

Παρόλο που το συμβάν έλαβε χώρα τον Ιούλιο, οι «Θεματοφύλακες» με συγκεντρώσεις και ομιλίες τους δύο φορές την εβδομάδα, στην πλατεία Γεωργίου Α’, με υποκινητή τον εν λόγω αρχηγό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ