Σπεύδει στη Ρόδο ο υπουργός Δικαιοσύνης: “Έφτασε ο κόμπος στο χτένι” με το Κτηματολόγιο

Ο Κώστας Τσιάρας αναμένεται στη Ρόδο την ερχόμενη Δευτέρα για διήμερη επίσκεψη, επίκεντρο της οποίας θα είναι το Κτηματολόγιο του νησιού.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σπεύδει στη Ρόδο ο υπουργός Δικαιοσύνης: “Έφτασε ο κόμπος στο χτένι” με το Κτηματολόγιο EUROKINISSI

Σε μια προσπάθεια να ανακόψει το σφοδρό κύμα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει στη Ρόδο η υπολειτουργία του Κτηματολογίου, αλλά και να δοθεί μια οριστική λύση στο ζήτημα, σπεύδει στο νησί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Η υπόθεση με το Κτηματολόγιο της Ρόδου τείνει να μετατραπεί σε… σίριαλ χωρίς τέλος, με την επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης να κρίνεται επιβεβλημένη.

Πότε σπεύδει στη Ρόδο ο υπουργός Δικαιοσύνης

Ο Κώστας Τσιάρας αναμένεται εκτός απροόπτου να φτάσει στο νησί την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ανοίξει νέος κύκλος επαφών για το μείζον θέμα της υπολειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου, το οποίο έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναμένεται στη Ρόδο την ερχόμενη Δευτέρα με την επίσκεψη να είναι διήμερη, προκειμένου να εξετάσει δια ζώσης τα προβλήματα και να συναντήσει εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να αναζητηθεί η χρυσή τομή και να βρεθεί η συντομότερη και προσφορότερη λύση για την επαναλειτουργία του Κτηματολογίου.

Ο νομικός κόσμος του νησιού έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει τη διαμαρτυρία του σχετικά με την καθυστέρηση στην εξεύρεση οριστικής λύσης. ΤΣΙΑΡΑΣ

Μόλις σήμερα, όπως έγραψε το dikastiko.gr, άλλη μία επιστολή διαμαρτυρίας ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες για το Κτηματολόγιο, με αποδέκτη τον υπουργό Δικαιοσύνης και αποστολέα αυτή τη φορά την Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου.

Εξάλλου, κάθε μέρα που περνά, χωρίς να αντιμετωπίζεται το μείζον, όπως εξελίχθηκε, θέμα του Κτηματολογίου, τα προβλήματα διογκώνονται με τις επιπτώσεις να είναι τεράστιες και στην τοπική οικονομία του νησιού.

Dikastiko.gr, με πληροφορίες από Dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ