Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023

Στη μάχη κατά του φορολογικού ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά – ΔΕΙΤΕ LIVE τη συνέντευξη με άλλους επιστημονικούς φορείς της πόλης

Διοργανώνεται στα γραφεία του Συλλόγου. Μαζικά ετοιμάζονται να δώσουν το “παρών” οι δικηγόροι του Πειραιά στην κινητοποίηση της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη μάχη κατά του φορολογικού ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά – ΔΕΙΤΕ LIVE τη συνέντευξη με άλλους επιστημονικούς φορείς της πόλης youtube

Δυναμικά συμμετέχει και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά (ΔΣΠ) στο χορό των αντιδράσεων κατά του φορολογικού νομοσχεδίου, που μαζί με τους εκπροσώπους των Επιστημονικών Συλλόγων, Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συλλόγων της πόλης του Πειραιά, πραγματοποιούν συνέντευξη Τύπου με θέμα τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται, όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος Ηλίας Κλάππας, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και μεταδίδεται  απευθείας από το διαδικτυακό κανάλι στο YouTube του Συλλόγου και το dikastiko.gr.

Είχε προηγηθεί το κοινό μέτωπο που διατυπώθηκε κατά τη συνέντευξη την Δευτέρα στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών μεταξύ δικηγόρων και άλλων φορέων, όπου όπως έγραψε το dikastiko.gr καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και του ΔΣΑ πως “μας τσουβαλιάζουν ενιαία και μας χαρακτηρίζουν συλλήβδην φοροφυγάδες”.

ΔΣΠ κατά φορολογικού νομοσχεδίου: Μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Παράλληλα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, στο πλαίσιο της αγωνιστικής κινητοποίησης της αποχής των μελών του από τα καθήκοντά τους για τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, καλεί τους δικηγόρους Πειραιά να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας και στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στις 22/11/2023 και ώρα 13:00 με προσυγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή στην Αθήνα στις 12:00.

ΔΣΠ κατά φορολογικού νομοσχεδίου

dspeiraia.gr

Για τη διευκόλυνση στη μετακίνηση των μελών θα ξεκινήσει πούλμαν από τα γραφεία του Συλλόγου (Ηρώων Πολυτεχνείου, αρ. 47), ώρα 11:15 και για το λόγο αυτό ζητά από τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail του Δ.Σ.Π. ([email protected]) μέχρι την Τρίτη, 21/11/2023 και ώρα 15:00.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ