Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Συγκροτήθηκε η πρώτη Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης “Νέα Εκπροσώπηση” του ΔΣΑ – Τι λέει ο επικεφαλής και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αλ. Μαντζούτσος

Οι 30 δικηγόροι που αναλαμβάνουν “πόστα” στις επιτροπές ευθύνης. Θα επιλαμβάνονται για όλα τα θέματα που αφορούν τον δικηγορικό κλάδο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συγκροτήθηκε η πρώτη Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης “Νέα Εκπροσώπηση” του ΔΣΑ – Τι λέει ο επικεφαλής και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αλ. Μαντζούτσος

Στη συγκρότηση της πρώτης Συντονιστικής Επιτροπής του προχώρησε ο συνδυασμός «Νέα Εκπροσώπηση» υπό τον επικεφαλής και αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Αλέξανδρο Μαντζούτσο.

«Με την πεποίθηση ότι οι δικηγορικοί συνδυασμοί δεν πρέπει να εξαντλούν την παρουσία τους ως «ψηφοδέλτια» στις δικηγορικές αρχαιρεσίες, αλλά αντιθέτως – και αυτό είναι το πιο σημαντικό!- να παράγουν έργο καθόλη τη διάρκεια της τετραετίας προς όφελος ολόκληρου του δικηγορικού σώματος, είμαστε σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μας Συντονιστική Επιτροπή, με τη συμμετοχή 30 συναδέλφων και ανάθεση αρμοδιοτήτων ανά Τομέα Ευθύνης» τόνισε ο κ. Μαντζούτσος.

Αλέξανδρος Μαντζούτσος

dikastiko

«Η Συντονιστική Επιτροπή αποτελεί το ανώτατο συλλογικό καθοδηγητικό όργανο της Νέας Εκπροσώπησης, θα συγκροτείται πριν από την έναρξη κάθε δικαστικού έτους, με ετήσια θητεία, και θα επιλαμβάνεται για όλα τα θέματα που σχετίζονται με:

α) την άσκηση της Δικηγορίας,

β) την υποστήριξη των Δικηγόρων και των Ασκούμενων Δικηγόρων,

γ) την απονομή της Δικαιοσύνης, και

δ) τη λειτουργία του Δικηγορικού Συλλόγου».

Και όπως πρόσθεσε ο συνδυασμός «Νέα Εκπροσώπηση» θα παραμείνει πάντα ανοιχτός στη «συμμετοχή όλων των συναδέλφων που επιθυμούν να συμβάλουν με οποιονδήποτε στην επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν. Προς το σκοπό αυτό θα προχωρούμε διαρκώς στην περαιτέρω στελέχωση των Τομέων μας και στη διεύρυνση των Θεματικών Πεδίων, με ανάθεση νέων αρμοδιοτήτων σε συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια».

Αναλυτικά τα 30 μέλη της νέας Συντονιστικής Επιτροπής

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ