Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021

Συνάντηση του Δ. Αναστασόπουλου με τον τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Ξανθόπουλο

"Η πρωτοβουλία αυτή του κου Αναστασόπουλου, όπως και η συμμετοχή του σε εκδήλωση του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ, κινείται στην κατεύθυνση διαρκούς ανάδειξης των προβλημάτων που ταλανίζουν το δικηγορικό σώμα και στην αναζήτηση συναινέσεων προς επίλυση τους".

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνάντηση του Δ. Αναστασόπουλου με τον τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Ξανθόπουλο

Δ. Αναστασόπουλος: Ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Με τον Δικηγόρο”,  Δημήτρης Αναστασόπουλος συναντήθηκε την Τετάρτη με τον δικηγόρο και επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ κο Θεόφιλο Ξανθόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Δικηγορίας ειδικότερα.

Δ. Αναστασόπουλος

Ο κος Αναστασόπουλος είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις απόψεις του για σειρά ζητημάτων, όπως η ανάγκη στήριξης των πιο αδύναμων, της κατοχύρωσης αξιοπρεπών αμοιβών για τους ασκούμενους και νέους δικηγόρους, της μείωσης του ΦΠΑ και κατάργησης του τέλους επιτηδεύματος, της επαναφοράς των δικηγόρων στα συμβόλαια και της αξιολόγησης των δικαστών. Δ. Αναστασόπουλος

Η συζήτηση έλαβε χώρα σε καλό κλίμα και συμφωνήθηκε η θεσμική συνεχής συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα που μας απασχολούν.

Η πρωτοβουλία αυτή του κου Αναστασόπουλου, όπως και η συμμετοχή του σε εκδήλωση του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ, κινείται στην κατεύθυνση διαρκούς ανάδειξης των προβλημάτων που ταλανίζουν το δικηγορικό σώμα και στην αναζήτηση συναινέσεων προς επίλυση τους.

Όπως ο ίδιος δηλώνει «Χρειαζόμαστε έναν ΔΣΑ σοβαρό θεσμικό συνομιλητή όλων των κοινωνικών εταίρων και όλων των πολιτειακών παραγόντων. Η εποχή της απομόνωσης και του παλαιοκομματικού συνδικαλισμού πρέπει να λάβει τέλος».

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Υπ. Πρόεδρος ΔΣΑ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ