Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Τέμπη: Εξώδικο παρέδωσε επιζήσασα του δυστυχήματος στην Εξεταστική Επιτροπή – Τα αιτήματά της

Ζητά να κληθεί στην επιτροπή ο Κ. Μητσοτάκης ως κορυφή του κράτους αλλά και ο Χρ. Τριαντόπουλος, "ο οποίος βρισκόταν διαρκώς μετά το συμβάν στην Λάρισα και γνωρίζει ποιος και γιατί αποφάσισε τη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλοίωσης στοιχείων".

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τέμπη: Εξώδικο παρέδωσε επιζήσασα του δυστυχήματος στην Εξεταστική Επιτροπή – Τα αιτήματά της Eurokinissi

Επιζήσασα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη παρέδωσε εξώδικο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Πιο ειδικά, η Ευδοκία Τσαγκλή, απηύθυνε εξώδικη διαμαρτυρία προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, Δημήτρη Μαρκόπουλο, τον Υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σταικούρα και την Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, Ιωάννα Τσιαπαρίκου.

Εξώδικο στην εξεταστική για Τέμπη: Τα αιτήματά της

Με το εξώδικο ζητά να κληθεί στην επιτροπή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως κορυφή του κράτους αλλά και ο Χρήστος Τριαντόπουλος, “ο οποίος βρισκόταν διαρκώς μετά το συμβάν στην Λάρισα και γνωρίζει ποιος και γιατί αποφάσισε τη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλοίωσης στοιχείων”. Η επιζήσασα ζητά επίσης τη δίωξη για ψευδορκία των Καραμανλή, Τερεζάκη, Καραβάκη, Πατέρα και Τσιαπαρίκου.

Εξώδικο στην εξεταστική για Τέμπη

Eurokinissi

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, με τη σειρά του, έδωσε εντολή να σταλθεί το εξώδικο στο γραφείο του στη Νίκαια.

Συγκεκριμένα, το εξώδικο της κυρίας Τσαγκλή ήρθε στην είσοδο της Βουλής και ζητήθηκε από τον δικαστικό επιμελητή να το παραδώσει στον κ. Μαρκόπουλο, ωστόσο εκείνη την ώρα η εξεταστική Επιτροπή βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο βουλευτής της ΝΔ ενημερώθηκε σχετικά και ζήτησε το εξώδικό να παραδοθεί στο προσωπικό του γραφείο, διότι δεν μπορούσε να διακόψει τις εργασίες της Επιτροπής.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ