Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν rapid test από σήμερα στο αίθριο του Δικαστικού Μεγάρου

Κατόπιν συνεννόησης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης Διαχείρισης και Λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου και με τον Σύλλογο Δικαστικών υπαλλήλων, θα διενεργηθούν rapid test στο αίθριο του Δ.Μ.Θ., από σήμερα Τρίτη 20.4.2021 έως και την Παρασκευή 23.4.2021 και ώρες 08:30 έως 13:30.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν rapid test από σήμερα στο αίθριο του Δικαστικού Μεγάρου EUROKINISSI

Νέος κύκλος διεξαγωγής δωρεάν rapid test ξεκινά από σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την ασφαλή επαναλειτουργία των Δικαστηρίων.

Συγκεκριμένα, κατόπιν συνεννόησης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης Διαχείρισης και Λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου και με τον Σύλλογο Δικαστικών υπαλλήλων, θα διενεργηθούν rapid test στο αίθριο του Δ.Μ.Θ., από σήμερα Τρίτη 20.4.2021 έως και την Παρασκευή 23.4.2021 και ώρες 08:30 έως 13:30.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως “δημοσιεύθηκε η αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 24527/19.4.2021 ΚΥΑ με τίτλο «Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς και στους στρατιωτικούς δικαστές».

Τί ισχύει για τα self test

“Με τις διατάξεις της εν λόγω ΚΥΑ (άρθρο 7) προβλέπεται η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) προαιρετικά και για τους δικηγόρους. Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης. Ο δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται κατ’ οίκον και σύμφωνα με τις οδηγίες των ενημερωτικών φυλλαδίων”.

DIKASTIKO.GR

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ