Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Θλίψη και προσωρινή διακοπή συνεδριάσεων την 1η Ιουλίου σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του προέδρου Εφετών Σταύρου Αναστασόπουλου

Βαρύ πένθος στα δικαστήρια της χώρας προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Προέδρου Εφετών και προϊστάμενου του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θλίψη και προσωρινή διακοπή συνεδριάσεων την 1η Ιουλίου σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του προέδρου Εφετών Σταύρου Αναστασόπουλου

Θλίψη στα δικαστήρια της χώρας και στα διοικητικά Δικαστήρια προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Σταύρου Αναστασόπουλου, Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, Πρόεδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων.

Ο εξαιρετικός δικαστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους δικαστικούς χώρους και έχαιρε εκτίμησης και σεβασμού. Ανακοίνωση σχετικά με την αιφνίδια απώλεια του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, εξέδωσε το Διοικητικό Εφετείο:

Οι Πρόεδροι Εφετών, οι Εφέτες και οι Δικαστικοί Υπάλληλοι του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την αιφνίδια απώλεια του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Δικαστηρίου Σταύρου Αναστασόπουλου, ο οποίος απεβίωσε στις 18-06-2021.

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστης τιμής προς την μνήμη του αποφασίσθηκε η προσωρινή διακοπή των συνεδριάσεων Τριμελούς και Μονομελούς Συνθέσεως όλων των τμημάτων του Δικαστηρίου που θα διεξαχθούν κατά τη δικάσιμο της 1ης Ιουλίου 2021. Η διακοπή αυτή θα γίνει αμέσως μετά την έναρξη των συνεδριάσεων και την ανάγνωση της παρούσας ανακοίνωσης και θα είναι πεντάλεπτης διάρκειας”.

Το Τριμελές Συμβούλιο Διεύθυνσης

Η Αν/τρια Πρόεδρος

Μαρία Καλαϊτζή

Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ

Τα μέλη Αντώνιος Τσαμαρδίνος

Εφέτης Δ.Δ

Κλεοπάτρα Καλλικάκη

Εφέτης Δ.Δ

Η Προϊσταμένη Δ/νσης της Γραμματείας του Δικαστηρίου

Καλλιόπη Πασχάλη

Δικαστική Υπάλληλος Α/ΠΕ4

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών: “…Η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς και τους δικαστικούς υπαλλήλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για την αδόκητη απώλεια του αγαπητού συναδέλφου, Προέδρου Εφετών και Προϊσταμένου του Δικαστηρίου Σταύρου Αναστασόπουλου, καθώς και στην οικογένειά του”.

Ο Γενικός Διευθυντής

της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών

Δημήτριος Εμμανουηλίδης

Σύμβουλος Επικρατείας

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ