Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023

Τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επισκέφθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης – ΦΩΤΟ

Ο υπουργός ενημερώθηκε για τις δράσεις της υπηρεσίας στον τομέα της οδικής ασφάλειας και τους καθημερινούς ελέγχους για τον εντοπισμό παραβατών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επισκέφθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης – ΦΩΤΟ yptp.gr

Τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης.

Ειδικότερα, ο υπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, ενημερώθηκε από τον Διευθυντή, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαφιλίππου για τις δράσεις της υπηρεσίας στον τομέα της οδικής ασφάλειας και τους καθημερινούς ελέγχους για τον εντοπισμό παραβατών.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη ρύθμιση και την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Ο Υπουργός από την πλευρά του ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στην Τροχαία για το σημαντικό τους έργο και ζήτησε εντατικοποίηση στην προσπάθεια για την αυστηρή τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο κατά την οποία παρατηρείται και αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αττική.

Επίσκεψη υπουργού προστασίας του πολίτη στην τροχαία Αττικής

yptp.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ