Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Το dikastiko.gr παρουσιάζει συγκριτικό πίνακα με όλες τις προτεινόμενες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τις διατάξεις που ισχύουν τώρα

Ο ποινικολόγος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, Κων/νος Γώγος καταγράφει για το dikastiko.gr όλες τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση. Θα ακολουθήσουν συγκριτικοί πίνακες για τις αλλαγές τον ΚΠΔ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Το dikastiko.gr παρουσιάζει συγκριτικό πίνακα με όλες τις προτεινόμενες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τις διατάξεις που ισχύουν τώρα (dikastiko.gr/pixabay)

Για άλλη μία φορά έρχονται προς διαβούλευση νέες διατάξεις για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα. 

Το dikastiko.gr δημοσιεύει την νέα σειρά Συγκριτικών Πινάκων με τις ισχύουσες διατάξεις σε αντιπαραβολή προς τις υπό διαβούλευση προκειμένου να μπορεί να υπάρξει ευκολότερη μελέτη και διαπίστωση των αλλαγών από τους νομικούς. 

Σήμερα δημοσιεύεται το πρώτο μέρος που αφορά στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και θα ακολουθήσει η δημοσίευση για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Την επιμέλεια των πινάκων ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Γώγος Δικηγόρος Αθηνών, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ