Κυριακή 05 Μαϊου 2024

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Το κίνητρο του δράστη ερευνούν οι Αρχές – Το πρόσωπο-κλειδί – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα από τα πλέον σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, στο οποίο εστιάζουν οι Αρχές, είναι οι επίμονες κλήσεις του 50χρονου δράστη λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη προς έναν άνδρα και μια γυναίκα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Το κίνητρο του δράστη ερευνούν οι Αρχές – Το πρόσωπο-κλειδί – ΒΙΝΤΕΟ MEGA

Συνεχίζουν την έρευνα οι Αρχές για τον εντοπισμό του κινήτρου που οδήγησε στη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Παρά το γεγονός ότι πέρασαν 23 ημέρες από το στυγερό έγκλημα, εξακολουθεί να ερευνάται το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και δεν έχει ομολογήσει.

Σύμφωνα με το MEGA, ένα από τα πλέον σκοτεινά σημεία της υπόθεσης είναι οι επίμονες κλήσεις του κρεοπώλη λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη προς έναν άνδρα και μια γυναίκα. Το «Φως στο Τούνελ» και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη κατάφεραν να εντοπίσουν αυτή τη γυναίκα με την οποία προσπαθούσε να επικοινωνήσει ο κατηγορούμενος μετα την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Την ίδια ώρα, παρά τις επίμονες κλήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής του MEGA, πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση αρνήθηκε να πει το παραμικρό.

Οι έρευνες των Αρχών πάντως συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό επιπλέον στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος και κυρίως της καραμπίνας του Μπάμπη και του κινητού τηλεφώνου του.

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικα εργαστηρια στην σορό του Μπάμπη δεν βοήθησαν τις Αρχές για να ξεδιαλύνουν το μυστήριο της δολοφονίας του. Οι Αρχές πλέον εστιάζουν στα ρούχα και τα υποδήματα που φορούσε ο Μπάμπης ώστε να εντοπίσουν οποιοδήποτε γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είναι βέβαιες ότι ο 50χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και εξετάζουν εάν υπήρχαν συνεργοί.

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του άτυχου Μπάμπη

Συγγενείς και φίλοι είπαν της Κυριακή το τελευταίο “αντίο” στον αδικοχαμένο 31χρονο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νέος αγνοούνταν από τις 4 Ιανουαρίου και η σορός του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έπειτα από 18 ημέρες ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, η μητέρα του Μπάμπη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του 31χρονου, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησαν να ψάχνουν σε βάλτους και σε χωράφια το αγαπημένο τους πρόσωπο. Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές κατά την άφιξη του φερέτρου στο χώρο της εκκλησίας με το πλήθος να χειροκροτεί και τη μητέρα να σπαράζει «αχ παιδάκι μου».

ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ