Τετάρτη 01 Μαϊου 2024

Αρχαιρεσίες στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Μέχρι 8 Ιανουαρίου 2024 η κατάθεση υποψηφιοτήτων για νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή

Η ανακοίνωση για τη νέα ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, Τα αποτελέσματα των προηγούμενων αρχαιρεσιών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αρχαιρεσίες στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Μέχρι 8 Ιανουαρίου 2024 η κατάθεση υποψηφιοτήτων για νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή Eurokinissi

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για τις αρχαιρεσίες στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, καθώς όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2024.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης «οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας θα διεξαχθούν, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, για τις Εισαγγελίες της Περιφέρειας και την μεθεπόμενη Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, για την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τις Εισαγγελίες της Αθήνας και του Πειραιά».

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όσους «επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για θέση μέλους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, παρακαλούνται να καταθέσουν σχετική γραπτή δήλωση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:00, καταβάλλοντας ταυτόχρονα το ποσό των τριάντα (30) ευρώ στο Ταμείο της Ένωσης ή καταθέτοντάς αυτό στον λογαριασμό που τηρεί η Ένωση».

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Τα αποτελέσματα των προηγούμενων  αρχαιρεσιών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, στις προηγούμενες αρχαιρεσίες του 2022 συνολικά ψήφισαν 458 εισαγγελείς όλων των βαθμών. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων ευρέθησαν: (α) έγκυρα ψηφοδέλτια: 451, (β) άκυρα ψηφοδέλτια: 5 και (γ) λευκά ψηφοδέλτια: 2

Και όπως έγραψε το dikastiko.gr με βάση τα αποτελέσματα, ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκλέγονται κατά σειρά εκλογής σύμφωνα με τις ψήφους που έλαβαν, οι εξής:

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος

dikastiko.gr

Η Εξελεγκτική Επιτροπή

Σύμφωνα επίσης με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών και βάσει των ψήφων που έλαβαν, στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι:

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος

dikastiko.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ