Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Άγρια συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ – 10 προσαγωγές – ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δέκα προσαγωγές, ενώ συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή οι έλεγχοι για άτομα που ενδεχομένως συμμετείχαν στο επεισόδιο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άγρια συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ – 10 προσαγωγές – ΒΙΝΤΕΟ grtimes.gr

Οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής. Η άγρια συμπλοκή έλαβε χώρα όταν 20-30 οπαδοί του ΠΑΟΚ ενεπλάκησαν  με ισάριθμους οπαδούς του Άρη, στην περιοχή της Χαριλάου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Βούλγαρη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι οπαδοί του Δικεφάλου επέβαιναν σε μηχανάκια και έφεραν μαζί τους ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έρχονταν από το κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, ενώ οι οπαδοί του Άρη έβγαιναν από τα γραφεία συνδέσμου της ομάδας.

Ένας οπαδός τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δέκα προσαγωγές, ενώ συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή οι έλεγχοι για άτομα που ενδεχομένως συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Να σημειωθεί ότι ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 20.30 στο Κλεάνθης Βικελίδης τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ