Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Νέα Ερυθραία: ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 22χρονο μοτοσικλετιστή

Ο 22χρονος μοτοσικλετιστής ενώ έφερε κράνος, το κρατούσε στο χέρι του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα Ερυθραία: ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 22χρονο μοτοσικλετιστή Newsit, Mega Gegonota

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ερυθραία, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να κοστίσει τη ζωή σε έναν 22χρονο μοτοσικλετιστή. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο, διακρίνεται ο 22χρονος να περνάει στο αντίθετο ρεύμα και να καταλήγει στο πεζοδρόμιο, μπροστά σε άλλο ΙΧ. Εκείνη τη στιγμή στο αυτοκίνητο έμπαινε ο οδηγός του, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μοτοσικλέτα, κινούμενη επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, στο ρεύμα προς Πολιτεία, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να μπει στο αντίθετο ρεύμα καθώς δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης.

Τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ερυθραία: Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Στο βίντεο ντοκουμέντο, διακρίνονται οι σπίθες που πετάγονται από τη μηχανή τη στιγμή που πέφτει στο έδαφος, ενώ φαίνεται πως ο 22χρονος ενώ έφερε κράνος, το κρατούσε στο χέρι του.

Στο σημείο άμεσα έφτασαν άνδρες της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την καταγραφή του συμβάντος, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Τι κάνουμε αν δούμε τροχαίο ατύχημα/δυστύχημα – Οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ.

Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.

β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή

γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.
  • Βοηθήστε τους συνανθρώπους μας και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του συμβάντος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ