Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη ανάμεσα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και το ΟΕΕ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη ανάμεσα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και το ΟΕΕ

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός κ. Μιχάλης Καλογήρου και ο πρόεδρος του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας, το ΟΕΕ αναλαμβάνει να διενεργήσει επιμορφωτικά σεμινάρια που απευθύνονται στους δικαστές των εφετειακών περιφερειών Αθηνών και Πειραιώς, προς υποβοήθηση του έργου τους σε θέματα λογιστικά – χρηματοπιστωτικά. Οι θεματικές ενότητες επελέγησαν αφού ελήφθησαν υπόψη οι υποθέσεις αρμοδιότητας των Ειρηνοδικείων και Πρωτοδικείων, στις οποίες ανακύπτουν ζητήματα οικονομικού ενδιαφέροντος.

Τα σεμινάρια συνολικής διάρκειας 25 ωρών, θα ολοκληρωθούν εντός πέντε συνεχόμενων ημερών, τον προσεχή Απρίλιο ή Μάιο. Θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και θα μεταδίδονται ζωντανά (με τη διαδικασία Live Streaming) σε αίθουσες της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, του Ηρακλείου Κρήτης και των Χανίων. Προκειμένου να καταστεί δυνατόν να παρακολουθήσει τα σεμινάρια το σύνολο των δικαστικών λειτουργών σε όλες τις εφετειακές περιφέρειες της χώρας θα αξιοποιηθεί σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ