Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Γ. Τρανταλίδης:  Απελάσεις παρανόμων για την αποφυγή εγκλημάτων

Αφορμή για το παρόν άρθρο απετέλεσε η απορριπτική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου αναφορικά με τον βιασμό και την αναπηρία της Μυρτώς από ανθρωπόμορφο τέρας  με καταγωγή από το Πακιστάν.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γ. Τρανταλίδης:  Απελάσεις παρανόμων για την αποφυγή εγκλημάτων dikastiko.gr

Με την αγωγή διεκδικείτο αποζημίωση για παραλείψεις της Αστυνομίας (δημόσιο όργανο), η οποία δεν έλαβε όλα τα μέτρα που θα απέτρεπαν την παράνομη είσοδο του δράστη στην Ελλάδα.

Μάλιστα από τη στιγμή που εισήλθε παράνομα στη χώρα η Αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να τον συλλάβει, να τον παραπέμψει στην Δικαιοσύνη και να τον επαναπροωθήσει στην χώρα προέλευσης ή καταγωγής του.

Το γεγονός ότι ο επικίνδυνος δράστης διαβιούσε για 2 χρόνια παράνομα (χωρίς χαρτιά εισόδου και με ανασφάλιστη εργασία)  αποδεικνύει τον ανατολίτικο λήθαργο της ΕΛ.ΑΣ (κάποιοι μιλούν για λευκή απεργία), που παραμελεί τις επιχειρήσεις ‘‘σκούπα’’ προκειμένου να απελαύνονται όλοι οι αλλοδαποί που δεν έχουν νόμιμα έγγραφα.

Μόνο έτσι θα παύσει ο φορολογούμενος (για 55.000 αστυνομικούς) να αισθάνεται απροστάτευτος. Στον ανεκδιήγητο Υπ. Μετανάστευσης Μουζάλα, είχα στείλει δεκάδες υπομνήματα στα οποία ουδέποτε απάντησε. Είχε πελώριες ευθύνες για τις αναρίθμητες ροές των λαθροεισβολέων .

Αλλοίμονο  εάν τα σοβαρά αυτά εθνικά θέματα ανατίθενται (με ρουλέτα) σε….  γυναικολόγο.

Στα υπομνήματά μου είχα επισημάνει ότι: ο παμπόνηρος σουλτάνος/ δικτάτορας Ερντογάν είχε εφαρμόσει από το 2014 σατανικό σχέδιο και μετέφερε δωρεάν από Αφρική στην Άγκυρα αεροπορικώς ‘‘χιλιάδες’’ μετανάστες (που φυσικά ουδέποτε είχαν εμφύλιο πόλεμο) προκειμένου να θησαυρίζουν οι Τούρκοι διακινητές.

Εισέπρατταν 10.000 δολλάρια από κάθε άτομο, τους άφηνε ελεύθερους να οργιάζουν, να αγοράζουν σωσίβια, να βιντεοσκοπούν και να εκβιάζουν όσους δεν πληρώνουν τα μπαξίσια κλπ. Είναι επίσης υπεύθυνος για το ότι επέτρεψε στους διακινητές με σαπιοκάραβα να πνίξουν στο Αιγαίο 3.000 και 500 παιδιά.

Πολλοί λένε πως θα πρέπει να δικαστεί στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για γενοκτονία.

Ο κ. Μυταράκης όφειλε να είχε ενημερώσει προ πολλού τον Ερντογάν πως τα ελληνικά Δικαστήρια επιβάλλουν ποινές ισοβίων στους διακινητές ώστε να περιοριστεί η εγκληματικότητα των αλλοδαπών λαθρομεταναστών.

Επίσης οφείλει να ενημερώνει τον ελληνικό λαό κάθε εβδομάδα για το πόσες απωθήσεις, πόσες επιστροφές και πόσοι είσοδοι λαθρομεταναστών γίνονται.

Γεώργιος Τρανταλίδης – Δικηγόρος

Το άρθρο δημοσιεύτηκε  στο iapopsi.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ