Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Αλ. Κούγιας για Τέμπη: Διαψεύδει ότι παραδόθηκε πόρισμα πραγματογνωμόνων στον εφέτη ανακριτή

"Μέχρι σήμερα δεν έχουν ορισθεί από τον κο Εφέτη-Ανακριτή, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος, πραγματογνώμονες για να διερευνήσουν, δίνοντας τον όρκο των πραγματογνωμόνων, τις συνθήκες του πολύνεκρου αυτού δυστυχήματος, ώστε να ορίσουμε και εμείς τους δικούς μας τεχνικούς συμβούλους" επισημαίνει ο ποινικολόγος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αλ. Κούγιας για Τέμπη: Διαψεύδει ότι παραδόθηκε πόρισμα πραγματογνωμόνων στον εφέτη ανακριτή (eurokinissi)

Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης αναφορικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη καθώς έχει αναλάβει την εκπροσώπηση 15 οικογενειών θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος διαψεύδει ότι παραδόθηκε πόρισμα πραγματογνωμόνων Εφέτη-Ανακριτή, Σωτήρη Μπακαΐμη που χειρίζεται την υπόθεση. 

Παράλληλα τονίζει ότι “μέχρι σήμερα δεν έχουν ορισθεί από τον κο Εφέτη-Ανακριτή, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος, πραγματογνώμονες για να διερευνήσουν, δίνοντας τον όρκο των πραγματογνωμόνων, τις συνθήκες του πολύνεκρου αυτού δυστυχήματος, ώστε να ορίσουμε και εμείς τους δικούς μας τεχνικούς συμβούλους”. 

Κούγιας για Τέμπη

Eurokinissi

Κούγιας για Τέμπη: Ολόκληρη η ανακοίνωση του ποινικολόγου

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μου γραφείο έχει αναλάβει την εκπροσώπηση 15 οικογενειών θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. Καθημερινά με τους συνεργάτες μου, εκ των οποίων η μία είναι μόνιμα στην Λάρισα, παρακολουθούμε με υπευθυνότητα τις εξελίξεις του ανακριτικού έργου.

Ο Εφέτης-Ανακριτής κος Μπακαΐμης καθημερινά εξετάζει μάρτυρες, το περιεχόμενο των καταθέσεων των οποίων θα πληροφορηθούμε από την επόμενη εβδομάδα, μην επιθυμώντας να δυσχεράνουμε το ανακριτικό έργο.

Σήμερα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι παραδόθηκε στον κο Εφέτη-Ανακριτή δια της Εισαγγελίας Εφετών Λαρίσης ένα πόρισμα πραγματογνωμόνων.

Θέλω εντελώς υπεύθυνα να ενημερώσω ότι μέχρι αυτήν τη στιγμή που κάνουμε αυτήν την ανάρτηση, μέσω του site του γραφείου μου, κανένα πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στον κύριο Εφέτη-Ανακριτή, πάρα το ότι το ανακριτικό έργο δεν διεκόπη ούτε την Μεγάλη Εβδομάδα και συνεχίζεται και την εβδομάδα της Διακαινησίμου.

Μόλις παραδοθεί το συγκεκριμένο πόρισμα, την αξιοπιστία του οποίου θα θέσουμε υπόψιν των ειδικών συμβούλων μας, θα ενημερώσουμε τους συγγενείς των θυμάτων για την αξιοπιστία του.

Σημειωτέον, μέχρι σήμερα δεν έχουν ορισθεί από τον κο Εφέτη-Ανακριτή, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος, πραγματογνώμονες για να διερευνήσουν, δίνοντας τον όρκο των πραγματογνωμόνων, τις συνθήκες του πολύνεκρου αυτού δυστυχήματος, ώστε να ορίσουμε και εμείς τους δικούς μας τεχνικούς συμβούλους.

Αθήνα, 20/4/2023

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ