Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023

Χανιά: “Μπαμπά πνίγομαι, βοήθεια” – 18χρονος δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο – ΦΩΤΟ

«Ήταν τέτοιος ο θόρυβος και η επικοινωνία που δεν μπορούσα να καταλάβω πού είναι. Τα νερά είχαν φτάσει σχεδόν μέχρι το λαιμό του παιδιού μου» ανέφερε ο πατέρας του νεαρού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χανιά: “Μπαμπά πνίγομαι, βοήθεια” – 18χρονος δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο – ΦΩΤΟ flashnews.gr

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το πρωί της Παρασκευής ένας 18χρονος δόκιμος αστυφύλακας που υπηρετεί στο αεροδρόμιο Χανίων, όταν παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από νερά της βροχής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Μαΐου, περίπου στις 5.30 τα ξημερώματα κι ενώ ο δόκιμος αστυφύλακας κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο Χανίων όπου εργάζεται προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία.

Όπως περιγράφει ο πατέρας του 18χρονου, την ώρα που ο γιος του επιχείρησε να στρίψει αριστερά, έξω από τον χώρο του αεροδρομίου, προκειμένου να σταθμεύσει το όχημά του σε ιδιωτικό πάρκινγκ, παρασύρθηκε από νερά της βροχής που με τη σειρά τους παρέσυραν το όχημα σε παρακείμενο χείμαρρο που εκείνη τη στιγμή είχε δημιουργηθεί.

Έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχο, παρασυρόταν μέσα στο αυτοκίνητό του από τον ορμητικό χείμαρρο με τα λασπόνερα να έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι τον λαιμό του. Πανικοβλημένος ο 18χρονος και χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να σωθεί από τη μανία των ορμητικών νερών, πρόλαβε μόνο να πάρει στο τηλέφωνο τον πατέρα του λέγοντάς του: «Μπαμπά πνίγομαι, βοήθεια»!

Όπως είπε στο flashnews.gr ο πατέρας, «ήταν τέτοιος ο θόρυβος και η επικοινωνία που δεν μπορούσα να καταλάβω πού είναιΤα νερά είχαν φτάσει σχεδόν μέχρι το λαιμό του παιδιού μου».

παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του

flashnews.gr

Παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του: Ανέβηκε στην οροφή και περίμενε βοήθεια

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο του 18χρονου παρασύρθηκε 300 μέτρα μακριά με μια σιδερένια γέφυρα να βάζει τέλος στην ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος. Ο ίδιος κατάφερε, προκειμένου να σωθεί, να ανέβει πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου περιμένοντας σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, το γεγονός ότι με την εκδήλωση έντονων φαινομένων κακοκαιρίας, δημιουργήθηκαν τέτοιες επικίνδυνες συνθήκες και μάλιστα σε σημείο με πολύ μεγάλη κίνηση όπως αυτή του αεροδρομίου Χανίων, προκαλεί προβληματισμό και κρούει κώδωνα κινδύνου προκειμένου να υπάρξουν παρεμβάσεις ώστε να μην υπάρξει άλλη επόμενη φορά που… από τύχη θα σωθεί ένας πολίτης.

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ