Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Χάρης Κονδύλης: Πρόταση για δυνατότητα εμβολιασμών και δωρεάν rapid test στα δικαστήρια

"Η πρόταση μας για τη δυνατότητα εμβολιασμών από κλιμάκια του ΕΟΔΥ και μέσα στα Δικαστήρια (π.χ. στο προαύλιο της Ευελπίδων και του Ειρηνοδικείου Αθηνών) θα κάμψει τις όποιες αμφιβολίες, θα λύσει απορίες και θα διευκολύνει δικηγόρους, δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους στους χώρους εργασίας".

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χάρης Κονδύλης: Πρόταση για δυνατότητα εμβολιασμών και δωρεάν rapid test στα δικαστήρια kondylis

Χάρης Κονδύλης: Ο Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ με τον Συνδυασμό «ΔΙΕΚΔΙΚΩ περισσότερα στην πράξη», Χάρης Κονδύλης κατέθεσε πρόταση για δυνατότητα εμβολιασμών και δωρεάν rapid test στα δικαστήρια. 

Χάρης Κονδύλης

Χάρης Κονδύλης: Η ανακοίνωση του δικηγόρου αναλυτικά

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου (13/09/2021) και με συγκεκριμένη πρότασή μου στο Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. είχα ζητήσει να διασφαλιστεί το ΑΣΦΑΛΕΣ- ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ- ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

Ενόψει της δραματικής αύξησης των κρουσμάτων, του μεγάλου αριθμού των ανεμβολίαστων και της γνώσης πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μπορεί να μεταδώσουν τον ιό σε τρίτους (εμβολιασμένους ή μη), καθώς και της πεποίθησης ότι ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ , ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ θα πρέπει να παρέμβει για να διασφαλίσει την ασφάλεια όλων μας.

Η πρόταση μας για τη δυνατότητα εμβολιασμών από κλιμάκια του ΕΟΔΥ και μέσα στα Δικαστήρια (π.χ. στο προαύλιο της Ευελπίδων και του Ειρηνοδικείου Αθηνών) θα κάμψει τις όποιες αμφιβολίες, θα λύσει απορίες και θα διευκολύνει δικηγόρους, δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους στους χώρους εργασίας.

Περαιτέρω, θα πρέπει να επανενεργοποιηθεί το μέτρο της διενέργειας ΔΩΡΕΑΝ rapid tests μέσα στους μεγάλους δικαστικούς σχηματισμούς για την προστασία ΟΛΩΝ ΜΑΣ (δικηγόρων, δικαστών και δικαστικών υπαλλήλων) εμβολιασμένων και μη, καθώς η εμπειρία μας έχει δείξει ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιό.

Καλούμε για μια ακόμα φορά τον Δικηγορικό Σύλλογο να ηγηθεί του εμβολιαστικού κινήματος και να μεριμνήσει για την ασφάλεια των μελών του και των πολιτών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ