Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Έκπτωση 30% στα εισιτήρια των τρένων για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκλογές 25ης Ιουνίου: Έκπτωση 30% στα εισιτήρια των τρένων για τους δικαστικούς αντιπροσώπους Eurokinissi

Eνόψει της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 ένα θέμα που τίθεται είναι οι μετακινήσεις των δικαστικών αντιπροσώπων.

Μετακινήσεις δικαστικών αντιπροσώπων:

Η Hellenic Train ανακοίνωσε έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων απλής μετάβασης στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων, οι οποίοι θα μετακινηθούν για εκτέλεση υπηρεσίας (από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους και αντιστρόφως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην “κληρωτίδα” 28.402 δικηγόροι και 2.544 ασκούμενοι – Την Τετάρτη η ανακοίνωση του Αρείου Πάγου για τον διορισμό τους ως δικαστικοί αντιπρόσωποι 

Μετακινήσεις δικαστικών αντιπροσώπων

eurokinissi

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η παραπάνω έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για εκδόσεις εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της Hellenic Train (δηλ. δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet ή mobile εφαρμογών) και θα ισχύει αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από τις 22 έως και 28 Ιουνίου 2023.

Για τα εισιτήρια με επιστροφή η έκπτωση 30% θα υπολογίζεται στο διπλάσιο της τιμής απλής μετάβασης. Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται, κατά περίπτωση, η προβλεπόμενη ευνοϊκότερη τιμολόγηση).

Σημειώνεται ότι, η παρούσα έκπτωση δεν ισχύει για εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ