Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Κομμωτήρια-Μανικιούρ από Δευτέρα: Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση – Αυτόν τον κωδικό sms πρέπει να στέλνετε στο 13033

"Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6" ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κομμωτήρια-Μανικιούρ από Δευτέρα: Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση – Αυτόν τον κωδικό sms πρέπει να στέλνετε στο 13033

Με τα ψαλίδια και τα πιστολάκια να είναι έτοιμα να πάρουν “φωτιά” μετά από τόσο καιρό στα κομμωτήρια και αντίστοιχα στα κέντρα περιποίησης άκρων να είναι έτοιμα για “μάχη” για ένα ραντεβού, η αποσαφήνιση του Υπουργείου Ανάπτυξης που έγινε το πρωί του Σαββάτου λύνει τα χέρια επιχειρηματιών και πελατών.

Ναι στη διαδημοτική μετακίνηση, sms 6 στο 13033

Σε διευκρινίσεις για την επαναλειτουργία των κομμωτηρίων στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου «πολύ αυξημένου κινδύνου» προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημειώνοντας ότι επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6.

Όπως αναφέρει το υπουργείο: «Από Δευτέρα 22/3 στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου “πολύ αυξημένου κινδύνου”, επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων & περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ