Μεγάλη έρευνα για το ξενοδοχείο με τις κρυφές κάμερες – Εξετάζουν εάν έστελνε ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες του εξωτερικού

Εάν έχει διοχετεύσει το υλικό και σε άλλες ιστοσελίδες κατηγορία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω της αλλαγής του νόμου.

NEWSROOM
Μεγάλη έρευνα για το ξενοδοχείο με τις κρυφές κάμερες – Εξετάζουν εάν έστελνε ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες του εξωτερικού

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ξενοδόχο που είχε τοποθετήσεις κρυφές κάμερες σε δωμάτια της επιχείρησής του. Ο επιχειρηματίας έφυγε από το χωριό στη Χαλκιδική, ξηλώνοντας μέχρι και τις πινακίδες του καταλύματος, καθώς οι αντιδράσεις από την τοπική κοινότητα ήταν έντονες.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας στην κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, ότι είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό – κάμερα για να ελέγχει τον χώρο, ώστε να μην κλαπεί κάτι.

Σύμφωνα με το MEGA, αυτό που εξετάζεται τώρα από τις Αρχές είναι, εάν ο ξενοδοχός έχει διοχετεύσει το υλικό από το καταγραφικό σε ιστοσελίδες του «σκοτεινού διαδικτύου» και σε ιστοσελίδες με συνδρομή ή με ερασιτεχνικά βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Υπενθυμίζεται πως εάν έχει διοχετεύσει το υλικό και σε άλλες ιστοσελίδες κατηγορία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω της αλλαγής του νόμου.

Ταυτοποιήθηκαν ακόμα τρία ζευγάρια που καταγράφηκαν από τις κρυφές κάμερες

Όπως μετέδωσε το dikastiko.gr, τρία ακόμα ζευγάρια ταυτοποιήθηκαν από τις κάρτες μνήμης που περιείχαν οι κρυφές κάμερες που κατασχέθηκαν στο ενοικιαζόμενα δωμάτια του καταλύματος στην Άφυτο στη Χαλκιδική.

Από τις έρευνες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, που έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση εντοπίστηκαν τρία ακόμα ζευγάρια που απεικονίζονται στις κάμερες. Οι αρχές έχουν κατασχέσει πάνω από τέσσερις κάμερες και ο έλεγχος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, γεγονός που δεν αποκλείει να εντοπιστούν και άλλα ζευγάρια που παρακολουθούνταν μέσω των καμερών. Τα άτομα αυτά αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν. Λόγω του χαμηλού φωτισμού που υπήρχε την ώρα της καταγραφής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν οι κάμερες ήταν από το ίδιο δωμάτιο.

Πλέον, τέσσερα ζευγάρια έχουν ταυτοποιηθεί πως απεικονίζονται στις κάμερες, με πρώτο το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που έκανε και στην καταγγελία στο ΑΤ Παύλου Μελά τις προηγούμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται, πως η κοπέλα από το πρώτο ζευγάρι ήταν υπάλληλος του καταστήματος εστίασης που διέθετε ο ιδιοκτήτης των δωματίων.

Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει μέσω και των κρατήσεων τα ονόματα των ατόμων που διέμεναν στα δωμάτια για να κληθούν σε περίπτωση που προκύψει πως απεικονίζονται στα βίντεο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ