Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Μη κρατικά ΑΕΙ: Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νοσμοσχεδίου στην Αθήνα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο – ΒΙΝΤΕΟ

Το νομοσχέδιο αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στην Βουλή στις 7-8 Μαρτίου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μη κρατικά ΑΕΙ: Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νοσμοσχεδίου στην Αθήνα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο – ΒΙΝΤΕΟ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Νέο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά ΑΕΙ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι. Φοιτητές, εκπαιδευτικοί και μαθητές συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για 8η εβδομάδα.

Η κοινοβουλευτική συζήτηση για το νομοσχέδιο στην στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής έχει ξεκινήσει ήδη από τις 27 Φεβρουαρίου.

Μη κρατικά ΑΕΙ: Σήμερα στη Βουλή η ακρόαση των εκπαιδευτικών φορέων

Σήμερα η συζήτηση συνεχίζεται με την ακρόαση εκπαιδευτικών φορέων. 

Την Παρασκευή θα συνεχιστεί η συζήτηση με την τοποθέτηση των Βουλευτών. Την Τρίτη, 5 Μαρτίου θα ολοκληρωθεί η απαιτούμενη διαδικασία των τετραήμερων εργασιών. Το νομοσχέδιο αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στην Βουλή στις 7-8 Μαρτίου.

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο κέντρο

Για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

Η ελληνική αστυνομία στην ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων αν αποφεύγουν τους συγκεκριμένους δρόμους και τους παρακείμενους αυτών μέχρι το τέλος των κινητοποιήσεων – συναθροίσεων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ