Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Μιχάλης Καλαντζόπουλος: “Όλοι Μαζί, για Αλλαγή με τη Συμμετοχή”

"Σε αυτές τις εκλογές οι δικηγόροι πρέπει να εκφραστούν μαζικά και κυριαρχικά, για να εκπροσωπηθούν χωρίς αποκλεισμούς"

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μιχάλης Καλαντζόπουλος: “Όλοι Μαζί, για Αλλαγή με τη Συμμετοχή” dikastiko.gr

Μιχάλης Καλαντζόπουλος: Μια ανάσα πριν ανοίξουν οι κάλπες στους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας ο υποψήφιος πρόεδρος ΔΣΑ με την παράταξη “ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ”, Μιχάλης Καλαντζόπουλος, στέλνει το δικό του μήνυμα στους δικηγόρους. 

Μ. Καλαντζόπουλος

Μιχάλης Καλαντζόπουλος: “Όλοι Μαζί, για Αλλαγή με τη Συμμετοχή”

“Συνάδελφε σε μία εποχή, όπου τα κοινωνικοπολιτικά δικαιώματα συρρικνώνονται, η συμμετοχή σου στις μαζικές διαδικασίες παραμένει η μόνη δύναμη και το μόνο όπλο για πραγματική αλλαγή. Στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου πρέπει να συνδιαμορφώσουμε τις εξελίξεις, για να μην είμαστε για μια ακόμη φορά ουραγοί και απλοί θεατές αυτών, πρέπει αναβαθμίσουμε και να ανακτήσουμε το κύρος του δικηγορικού λειτουργήματος.

Ως μάχιμος δικηγόρος και Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, βιώνοντας καθημερινά τα προβλήματα του συναδέλφου στην πράξη, κατάλαβα ότι κάθε αλλαγή απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, ευρύτερες συνεργασίες και συστράτευση δυνάμεων κάθε ηλικιακής ομάδας και κλάδου του επαγγέλματός μας. Εμείς το πετύχαμε.

Πετύχαμε να συναντηθούμε και να συμπορευτούμε κάτω από την ίδια σκέπη, μοιραζόμενοι τις κοινές μας αγωνίες, δικηγόροι με διαφορετικές έως σήμερα διαδρομές, αλλά με κοινές αρχές για την δικηγορία του σήμερα και για την δικηγορία του αύριο! Δικηγόροι με πολυετή εμπειρία και νεότεροι δικηγόροι.

Με το πρόγραμμά μας και με τις προτάσεις μας, διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό βίο των νεότερων συναδέλφων, ανάκτηση του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος, αναβάθμιση του ρόλου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας. Ήρθε η ώρα να γίνουμε συνδιαμορφωτές των εξελίξεων.

Σε αυτές τις εκλογές οι δικηγόροι πρέπει να εκφραστούν μαζικά και κυριαρχικά, για να εκπροσωπηθούν χωρίς αποκλεισμούς! Η συμμετοχή σου δύναμή μας!”

Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος

Γενικός Γραμματέας ΔΣΑ

υποψήφιος πρόεδρος ΔΣΑ με την παράταξη ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ