Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023

Μύκονος: “Λουκέτο” 48 ωρών σε γνωστό κλαμπ για φοροδιαφυγή – Απέκρυψε αποδείξεις 44.000 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ελεγκτές κάνουν ήδη φύλλο και φτερό τα βιβλία και τα λογιστικά αρχεία της επιχείρησης, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις, τα προηγούμενα χρόνια.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μύκονος: “Λουκέτο” 48 ωρών σε γνωστό κλαμπ για φοροδιαφυγή – Απέκρυψε αποδείξεις 44.000 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ Eurokinissi

Έφοδος σε γνωστό κλαμπ-εστιατόριο της Μυκόνου πραγματοποιήθηκε από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ καθώς διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε διαβιβάσει, ως όφειλε, στο σύστημα e-send, 71 παραστατικά (αποδείξεις και τιμολόγια), συνολικής αξίας 44.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, η ΔΟΥ Μυκόνου προχώρησε στο σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες, ενώ οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κάνουν ήδη φύλλο και φτερό τα βιβλία και τα λογιστικά αρχεία της επιχείρησης, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις, τα προηγούμενα χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι έλεγχοι των αρμόδιων αρχών, με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου, καθώς τα νησιά των Κυκλάδων έχουν αρχίσει ήδη να υποδέχονται “ορδές” τουριστών.

Έφοδος σε γνωστό κλαμπ για φοροδιαφυγή: Συνεχίζονται οι έλεγχοι και για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες

Όπως έγραφε το dikastiko.gr, έπιασαν ξανά δουλειά οι μπουλντόζες προχωρώντας σε κατεδαφίσεις στη Μύκονο και συγκεκριμένα στην παραλία Ψαρού, όπου ξεκίνησε η κατεδάφισε αυθαίρετων κατασκευών του πασίγνωστου beach bar «Nammos».

Το κλιμάκιο των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος είχε εντοπίσει σημαντικές αυθαιρεσίες και το σχετικό πρωτόκολλο κατεδάφισης είχε εκδοθεί από τις 19 Απριλίου. Το κατάστημα μάλιστα έχει σφραγιστεί από τις 10 Μαΐου. Είχαν προηγηθεί στις 20 Μαΐου και άλλες κατεδαφίσεις.

Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες πάντως είχαν προσφύγει στο εφετείο ζητώντας αναστολή κατεδάφισης προκειμένου να λειτουργήσουν τουλάχιστον κατά τη θερινή σεζόν, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι ξεκίνησε η κατεδάφιση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ