Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Νέος Γενικός Διευθυντής του ΔΣΑ ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ρίζος

Ο νέος γενικός διευθυντής θα πάρει τη θέση του ιστορικού διευθυντή του Συλλόγου, Χαρ. Ναούμη, που αποχωρεί λόγω συμπλήρωσης του ανωτάτου ορίου ηλικίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέος Γενικός Διευθυντής του ΔΣΑ ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ρίζος EUROKINISSI

Στην επιλογή νέου γενικού διευθυντή προχώρησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ). Καθήκοντα αναλαμβάνει από το νέο έτος ο Κωνσταντίνος Ρίζος, μετά την αποχώρηση του επί σειρά ετών και ιδιαίτερα επιτυχημένου γενικού διευθυντή Χαράλαμπου Ναούμη.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ «αφού έλαβε υπόψη τις υποβληθείσες αιτήσεις των υποψηφίων, την εισήγηση της οικείας Επιτροπής, αφού διενήργησε προφορική συνέντευξη των υποψηφίων και μετά την διενέργεια ψηφοφορίας επέλεξε ως νέο Γενικό Διευθυντή του Δ.Σ.Α. τον κ. Κωνσταντίνο Ρίζο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1.1.2023, στη θέση του αποχωρούντος, λόγω συμπληρώσεως ορίου ηλικίας, κατά άρθρ. 45 Κώδικα Δικηγόρων του Γενικού Διευθυντή του ΔΣΑ, κ. Χαράλαμπου Ναούμη, τον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού ευχαρίστησε για τη μακρόχρονη προσφορά του στο Σύλλογο, αποφάσισε να πραγματοποιήσει και ειδική τελετή προς τιμήν του».

Κ. Ρίζος, Χαρ. Ναούμης

Κ. Ρίζος – Χαρ. Ναούμης, dikastiko.gr

Υπέρ της υποψηφιότητας ψήφισαν: ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτριος Βερβεσός, οι Αντιπρόεδροι Κουτσόλαμπρος Ανδρέας, Μαντζούτσος Αλέξανδρος, καθώς και οι Σύμβουλοι Αβαρκιώτης Ιωάννης, Αναλυτής Ευστάθιος, Γούναρη-Χατζησαράντου Μαρινέττα, Διαμαντόπουλος Σωτήριος, Καλαντζόπουλος Μιχαήλ, Λυρίτσης Δημήτριος, Μαρινάκη Χρυσούλα, Τσαγκλή Χριστίνα (με μοριοδότηση 55-35, σύμφωνα και με την εισήγηση της Επιτροπής, έναντι της άλλης υποψηφιότητας) καθώς και ο Γενικός Γραμματέας, Κακλαμάνης Χρήστος, ο Σύμβουλος Ταμίας Καρέτσος Κωνσταντίνος και ο Σύμβουλος Κάπος Ιωάννης (αλλά με μοριοδότητη 50-42,5, έναντι της άλλης υποψηφιότητας).

Παρών ψήφισαν οι Σύμβουλοι: Αναστασόπουλος Δημήτριος, Αντανασιώτης Αντώνιος, Γιαννούλας Φώτιος, Καμπαγιάννης Αθανάσιος, Λεριός Στυλιανός, Σαραφιανός Δημήτριος, Σταυρόπουλος Ζώης. Απείχε ο Σύμβουλος Θωμάς Καμενόπουλος, ενώ απόντες ήταν οι Σύμβουλοι Αυγουλάς Ευάγγελος, Ζουρνατζή Άννα, Μαντάς Θεόδωρος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ