Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Οι δικηγόροι… εκπαιδεύονται για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Κύκλος σεμιναρίων από την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων για την άσκηση καθηκόντων δικαστικού αντιπροσώπου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι δικηγόροι… εκπαιδεύονται για τις αυτοδιοικητικές εκλογές freepik

Στα… θρανία οι δικηγόροι, προκειμένου να εκπαιδευτούν για το έργο τους ως δικαστικοί αντιπρόσωποι στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023.

Όπως και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος διοργανώνει επαναλαμβανόμενα σεμινάρια για την υποβοήθηση του έργου των Δικαστικών Αντιπροσώπων στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος).

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:

1) Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 15:00 – 18:00

2) Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 18:00 – 21:00

3) Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ώρες 18:00 – 21:00

4) Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, ώρες 18:00 – 21:00

5) Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, ώρες 15:00 – 18:00

Στα… θρανία οι δικηγόροι: Πώς γίνονται οι αιτήσεις συμμετοχής

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων εισαγωγική ομιλία θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός.

Στα θρανία οι δικηγόροι

eurokinissi

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τον Εκπρόσωπο της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στην εκλογική διαδικασία, Κωνσταντίνο Χριστοδουλιά, τον Πρόεδρο του ΔΣΘ, Δημήτρη Φινοκαλιώτη, τον Αντιπρόεδρο του ΔΣΑ, Αλέξανδρο Μαντζούτσο, το Σύμβουλο – Ταμία του ΔΣΠ, Στέλιο Φαζάκη, το Σύμβουλο του ΔΣΠ, Γιώργο Καρατζά και το συνάδελφο Σπύρο Λάλα.

Στα σεμινάρια θα παρίσταται και εκπρόσωπος της εταιρείας υποστήριξης της εκλογικής διαδικασίας SinguarLogic προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης Αποτελεσμάτων (SRT) μέσω tablets.

Οι δικηγόροι μπορούν να υποβάλλουν εγγραφές – δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.olomeleia.gr/, ακολουθώντας τη διαδρομή >> Αιτήσεις >> Αίτηση συμμετοχής στα σεμινάρια Δικαστικών Αντιπροσώπων.

Όπως διευκρινίζεται ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά σεμινάριο είναι:

α) με φυσική παρουσία: 250 δικηγόροι,

β) με τηλεδιάσκεψη: 1.000 δικηγόροι, οι οποίοι θα λάβουν πρόσκληση συμμετοχής -μισή ώρα πριν από την έναρξη- στο email που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή τους.

Σε περίπτωση εξάντλησης του αριθμού των διαθέσιμων θέσεων, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ