Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Παράταση για το επίδομα των 400 ευρώ έδωσε η κυβέρνηση – Αιτήσεις έως την Δευτέρα

Δυνατότητα υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 19 Απριλίου έχουν πλέον οι δικαιούχοι. Είχε προηγηθεί επιστολή διαμαρτυρία των δικηγόρων και άλλων επιστημόνων προς τον Κ. Χατζηδάκη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παράταση για το επίδομα των 400 ευρώ έδωσε η κυβέρνηση – Αιτήσεις έως την Δευτέρα

Μετά τις αντιδράσεις δικηγόρων και άλλων επιστημονικών φορέων δόθηκε από το υπουργείο Εργασίας παράταση έως την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα των 400 ευρώ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται πως «προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος ενημέρωσης των δικαιούχων παρέχεται η δυνατότητα υποβολής υπεύθυνων δηλώσεων – αιτήσεων στο ΠΣ «ΕΡΓΑΝΗ» έως και τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021».

Διευκρινίζεται, επίσης, ότι «με βάση τα νέα κριτήρια της εκδοθείσας απόφασης, θα επανεξεταστούν όλες οι αιτήσεις που είχαν απορριφθεί κατά τον Α΄ κύκλο υποβολής αιτήσεων καθώς και όσες υποβληθούν μέχρι τις 19 Απριλίου 2021 στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» ως τροποποιητικές ή νέες αιτήσεις».

Παράλληλα, το υπουργείο αναφέρει πως «όσοι καθίστανται δικαιούχοι της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ και έχουν ήδη υποβάλει αίτηση, δεν χρειάζεται να το πράξουν εκ νέου».

Δείτε τι έγραφε νωρίτερα το dikastiko.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ