Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των υποψηφίων δικηγόρων – Ανακοινώνονται σήμερα Τρίτη από την Ολομέλεια

Δίνονται τα τελικά αποτελέσματα στη δημοσιότητα για όλη τη χώρα. Στο πλευρό των νέων δικηγόρων η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των υποψηφίων δικηγόρων – Ανακοινώνονται σήμερα Τρίτη από την Ολομέλεια freepik

Μετά από συνεχείς αναβολές λόγω πανδημίας και υπό ιδιαίτερα δύσκολες διαδικασίες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τους νέους υποψήφιους δικηγόρους και την Τρίτη θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα για τους επιτυχόντες.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των υποψηφίων δικηγόρων

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος επικύρωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού υποψηφίων Δικηγόρων Α’ εξεταστικής περιόδου 2021, σύμφωνα με τα πρακτικά των οικείων Οργανωτικών Επιτροπών και θα δώσει στη δημοσιότητα τα συνολικά αποτελέσματα, για όλη την επικράτεια. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των υποψηφίων δικηγόρων

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «η Συντονιστική Επιτροπή καλωσορίζει τους επιτυχόντες του διαγωνισμού στους κόλπους του δικηγορικού σώματος και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Τα θεσμικά όργανα του σώματος θα βρίσκονται στο πλευρό των νέων συναδέλφων σε ό,τι χρειαστούν».

Επισημαίνει επίσης πως «μετά την οικονομική εκκαθάριση των πραγματοποιηθεισών δαπανών, το υπολειπόμενο ποσό, από αυτό που σχηματίστηκε από το ποσό που κατέβαλαν οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, θα επιστραφεί στους υποψηφίους».

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των υποψηφίων δικηγόρων

Παράλληλα, ευχαριστεί τα μέλη και τους γραμματείς των Οργανωτικών Επιτροπών, τους εξεταστές, τις Ενώσεις Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού και μάλιστα υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω και της δυσμενούς υγειονομικής συγκυρίας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ