Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των υποψηφίων δικηγόρων – ΠΙΝΑΚΕΣ

Ανακοινώθηκαν από την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων οι επιτυχόντες δικηγόροι.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των υποψηφίων δικηγόρων – ΠΙΝΑΚΕΣ

Στην κατάρτιση του πίνακα επιτυχόντων για τους υποψήφιους δικηγόρους προχώρησε η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Όπως είχε προαναγγείλει εξέδωσε τα αποτελέσματα του πρόσφατου διαγωνισμού. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δόθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων ανά έδρα Εφετείου εξέτασης, µε απόλυτη βαθµολογική σειρά, του ∆ιαγωνισµού Υποψηφίων ∆ικηγόρων Α” Εξεταστικής Περιόδου 2021, για όλη την Επικράτεια.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των υποψηφίων δικηγόρων - ΠΙΝΑΚΕΣ

Όπως είχε γράψει το dikastiko.gr μετά από συνεχείς αναβολές λόγω πανδημίας και υπό ιδιαίτερα δύσκολες διαδικασίες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τους νέους υποψήφιους δικηγόρους και σήμερα Τρίτη θα ανακοινώνονταν τα επίσημα αποτελέσματα για τους επιτυχόντες. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των υποψηφίων δικηγόρων - ΠΙΝΑΚΕΣ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος επικύρωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού υποψηφίων Δικηγόρων Α’ εξεταστικής περιόδου 2021, σύμφωνα με τα πρακτικά των οικείων Οργανωτικών Επιτροπών και έδωσε τα αποτελέσματα ανά την επικράτεια.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «η Συντονιστική Επιτροπή καλωσορίζει τους επιτυχόντες του διαγωνισμού στους κόλπους του δικηγορικού σώματος και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Τα θεσμικά όργανα του σώματος θα βρίσκονται στο πλευρό των νέων συναδέλφων σε ό,τι χρειαστούν».

Επισημαίνει επίσης πως «μετά την οικονομική εκκαθάριση των πραγματοποιηθεισών δαπανών, το υπολειπόμενο ποσό, από αυτό που σχηματίστηκε από το ποσό που κατέβαλαν οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, θα επιστραφεί στους υποψηφίους».

Παράλληλα, ευχαριστεί τα μέλη και τους γραμματείς των Οργανωτικών Επιτροπών, τους εξεταστές, τις Ενώσεις Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού και μάλιστα υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω και της δυσμενούς υγειονομικής συγκυρίας.

Ο πίνακας των επιτυχόντων (με ανωνυµοποίησή τους):

Click to access apotelesmata_ypopsifion_dikigoron_anonymopoiimena_-_a_2021.pdf

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ