Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ξεσπά πατέρας θύματος της τραγωδίας των Τεμπών: “Εν δυνάμει δολοφόνος η κυβέρνηση, συγκάλυψη στο έγκλημα του αιώνα” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Πέτσας δήλωσε, "Η δικαιοσύνη από την δική της πλευρά, η Βουλή μαζί σκοπό έχουν να φωτίσουν διάφορες πτυχές αυτής της τραγωδίας για να φανεί στο τέλος η αλήθεια".

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξεσπά πατέρας θύματος της τραγωδίας των Τεμπών: “Εν δυνάμει δολοφόνος η κυβέρνηση, συγκάλυψη στο έγκλημα του αιώνα” – ΒΙΝΤΕΟ Eurokinissi

Συγκλονίζει πατέρας θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, που έλαβε χώρα πριν από περίπου έναν χρόνο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τονίζει, “Εν δυνάμει δολοφόνος η κυβέρνηση, συγκάλυψη στο έγκλημα του αιώνα”.

Απευθυνόμενος στον κ. Στέλιο Πέτσα, δήλωσε “σταματήστε την υποκρισία, είστε και εσείς εν δυνάμει συμμέτοχοι στην δολοφονία των παιδιών μας”.

Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, είχε δηλώσει πως “δεν μπορούμε ούτε κατά διάνοια εμείς που είμαστε εδώ να διανοηθούμε τον πόνο που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι είδαν τους δικούς τους ανθρώπους να χάνονται σε αυτή την τραγωδία των Τεμπών και ούτε μπορούμε να αντιληφθούμε το σοκ αυτών που έχουν επιζήσει και πόσο θα κουβαλάνε αυτό το βάρος πάνω τους. Η δικαιοσύνη από την δική της πλευρά, η Βουλή μαζί σκοπό έχουν να φωτίσουν διάφορες πτυχές αυτής της τραγωδίας για να φανεί στο τέλος η αλήθεια”.

Πατέρας θύματος Τεμπών: “Αφήστε την υποκρισία κ. Πέτσα, είστε εν δυνάμει συνένοχοι”

Τότε, ο πατέρας του θύματος, απάντησε στον κ. Πέτσα, σε φορτισμένο ύφος, “κύριε Πέτσα, αφήστε την υποκρισία κατά μέρος είστε από τους 157 που απορρίψατε την πρόταση της αντιπολίτευσης για την προανακριτική επιτροπή. Όλα αυτά που λέτε τα ακούμε βερεσέ. Είστε και εσείς εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας. Αυτά τα υποκριτικά… Δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα. Και έχω να κάνω μια πρόταση στον κ. Φλωρίδη. Ψάχνει η χώρα να κάνει τα δικαστήρια στη Λάρισα. Ας τα κάνει στην τηλεδιοίκηση στο κτίριο που πετάξατε και τα υπολείμματα των παιδιών μας, εκεί μέσα να σας βάλουνε, εκεί μέσα να δικαστείτε όλοι σας. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ, σταματήστε την υποκρισία. Κάνατε την εξεταστική για να αθωώσετε τον Καραμανλή. Μην μας κοροϊδεύετε τώρα. Και μόλις βγήκανε τα στοιχεία που σας ζήτησε ο εφέτης ανακριτής της Λάρισας να σας στείλει, την κλείσατε άρον άρον την υπόθεση για να μην βγουν αυτά. Σταματήστε το δούλεμα. Φιμώσατε τα μεγάλα κανάλια, 10 μήνες δεν ασχολήθηκε κανένας”.

Ο κ. Πέτσας στη συνέχεια , σχολίασε “δεν έχω να πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ