Άννα Κανδύλη: Ποια αποσυμπίεση;

"Τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών δεν νομίζω ότι έλειψαν από πολλούς/ές καθώς μετά και το lockdown του Νοεμβρίου οι περισσότεροι βρήκαν τη « λύση»" επισημαίνει η Άννα Κανδύλη.

NEWSROOM
Άννα Κανδύλη: Ποια αποσυμπίεση;

Η κυβέρνηση, προς την κατεύθυνση της αποσυμπίεσης των πολιτών, ανακοίνωσε μέτρα τα οποία και χαρακτηρίστηκαν «εργαλεία για την βελτίωση της συμμόρφωσης». Πρόκειται για: την επέκταση του ωραρίου μετακίνησης έως τις εννέα το βράδυ όλες τις μέρες και σε όλη την επικράτεια (αλλά χωρίς την δυνατότητα διαδημοτικών μετακινήσεων προς το παρόν), λειτουργία κομμωτηρίων με αυστηρούς κανόνες τήρησης πρωτοκόλλων ενώ ανοίγουν πάρκα και υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι.

Δηλαδή. Το ωράριο μετακίνησης επεκτείνεται κατά δύο ώρες στην Αττική( που ζει ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας) το Σαββατοκύριακο γιατί τις υπόλοιπες ημέρες ήταν ούτως ή άλλως έως τις 21.00 μμ.

Τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών δεν νομίζω ότι έλειψαν από πολλούς/ές καθώς μετά και το lockdown του Νοεμβρίου οι περισσότεροι βρήκαν τη « λύση».

Στα μεγάλα πάρκα που ανοίγουν επιτρέπεται η προσέλευση χωρίς χρήση αυτοκινήτου. Άρα θα πρέπει να είναι σχετικά κοντά σε κάποιον για να πάει.

Όσον αφορά τώρα τους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους πόσοι έχουν δίπλα στο σπίτι τους τέτοιους; Συνεπώς για ποια μέτρα αποσυμπίεσης μιλάμε;

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ