Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Επίθεση στην Ερμού: “Είχε χτυπήσει και άλλους, αλλά τον άφησαν ελεύθερο” – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψη ο Αφγανός δράστης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίθεση στην Ερμού: “Είχε χτυπήσει και άλλους, αλλά τον άφησαν ελεύθερο” – ΒΙΝΤΕΟ Tlive/ALPHA

Καινούριες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την τραγική επίθεση στην Ερμού από άγνωστο εις βάρος μιας νεαρής κοπέλας, βγήκαν στη δημοσιότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως το θύμα έχασε τις αισθήσεις του.

Ένας πλανόδιος μουσικός που είδε την επίθεση και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA  και ανέφερε πως γνωρίζει εμφανισιακά τον δράστη, γιατί περιφέρεται τους τελευταίους μήνες στην περιοχή.

“Μερικές φορές του είχα πάρει τυρόπιτα», είπε και πρόσθεσε πως «αυτός το έχει ξανακάνει, πριν τέσσερις με πέντε μήνες. Έμαθα από φίλο μου, ότι ο ίδιος δράστης είχε χτυπήσει άλλο άτομο. Άνδρα ή γυναίκα δεν ξέρω, τον έπιασαν και τον άφησαν μετά από μία μέρα ή δύο”.

“Μπροστά στα μάτια μου έγινε, ενώ έπαιζα μουσική. Η κοπέλα όπως κατέβαινε, αυτός ανέβαινε. Μόλις συναντήθηκαν κατευθείαν της έριξε μπουνιά, στο μάγουλο συγκεκριμένα, δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον”.

“Πετάχτηκα κατευθείαν από την καρέκλα για να της δώσω τις πρώτες βοήθειες μαζί με τον σύντροφό της. Ευτυχώς, είχα ένα μπουκάλι νερό και την τραβήξαμε στην άκρη, δεν ασχοληθήκαμε με αυτόν. Της ρίξαμε νερό και άλλοι που είδαν το συμβάν τον σταματήσανε”, συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης της επίθεσης είναι ένας νεαρός Αφγανός που βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2016. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν πρώτα στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και στη συνέχεια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ