Κυριακή 05 Μαϊου 2024

Μεσολόγγι: “Θα σε θάψω χωρίς παππά” – Τι καταθέτει ο άνθρωπος που γνώρισε τον Μπάμπη στον 50χρονο κρεοπώλη – BINTEO

"Ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον 50χρονο. Το τελευταίο διάστημα φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη" λέει ο κουμπάρος του 31χρονου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μεσολόγγι: “Θα σε θάψω χωρίς παππά” – Τι καταθέτει ο άνθρωπος που γνώρισε τον Μπάμπη στον 50χρονο κρεοπώλη – BINTEO MEGA

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Τις προηγούμενες μέρες, φαίνεται πως έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια ο άνθρωπος που γνώρισε τον 31χρονο στον 50χρονο φερόμενο ως δράστη καθώς κι ένας ακόμα φίλος του.

Σύμφωνα με το Star, η πρώτη κατάθεση είναι του 30χρονου κοινού φίλου ο οποίος και γνώρισε το δράστη με το θύμα. Ο 30χρονος κατέθεσε για ένα περιστατικό που συνέβη δέκα ημέρες πριν την δολοφονία. «Κάποια στιγμή στο σπίτι μου, δέκα ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, στον ύπνο του ο κρεοπώλης είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”. Το άκουσα και εγώ και ο πατέρας μου. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός. Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε “πάτε και θα έρθω και εγώ”. Τον είδα αρκετά ψυχρό και επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια μου έκανε εντύπωση η στάση του», φέρεται να είπε.

Ο κουμπάρος του 31χρονου Μπάμπη αναφέρθηκε στο πώς ήταν ο Μπάμπης, εξαιτίας του ποσού που δεν του επέστρεφε ο κρεοπώλης: «Ξέρω ότι ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον κρεοπώλη. Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη. Είχε πει ότι θα τον ξεχρέωνε, μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς».

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τα ερωτηματικά

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση, καθώς άγνωστο παραμένει ακόμα το κίνητρο που οδήγησε στη στυγερή δολοφονία. Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στο MEGA και ανέφερε «Αυτή η υπόθεση έχει συνταράξει καταρχήν γιατί στην αρχή δεν είχε βρεθεί η σορός και πολλά σενάρια είχαν μπει στο τραπέζι, πώς μπορεί να εξαφάνισε αυτός ο άνθρωπος τη σορό του Μπάμπη», λέει, μιλώντας στο MEGA,

«Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς ότι κάποιος για κάποια ευρώ που δεν είναι και υπέρογκο ποσό, να σκοτώνει έναν άνθρωπο. Ο Μπάμπης βρέθηκε σε αυτό το σημείο που είχαν παρατήσει τη σορό του που προφανώς εκεί έγινε και η δολοφονία, γιατί εκεί βρέθηκε το φυσίγγι που του αφαίρεσε τη ζωή. Για να βρεθεί εκεί, πάει να πει ότι εκεί πυροβολήθηκε».

«Η δικογραφία και η έρευνα που έχει γίνει από την ΕΛ.ΑΣ δε δείχνει ότι υπήρχε κάποιος συνεργός, άμεσος ή απλός ή ένας συναυτουργός. Προσπαθούμε να βρούμε ποιο είναι το όπλο που αφαίρεσε τη ζωή του Μπάμπη. Βρέθηκαν πάνω του φυσίγγια ίδιας ακριβώς μάρκας και τύπου με αυτό που βλήθηκε, που σημαίνει ότι είναι ένα από τα φυσίγγια του Μπάμπη άρα πρέπει να ήταν μέσα στο όπλο του Μπάμπη. Τώρα γιατί ο Μπάμπης πήρε ένα όπλο και κάποια φυσίγγια στην τσέπη και πήγε στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη; Και εκεί υπάρχουν πολλά σενάρια. Ίσως φοβόταν. Πιστεύουμε ότι τον παραπλάνησε», συμπληρώνει ο κ. Καλλιακμάνης.

Ο ίδιος σημειώνει ότι πλέον είναι δύσκολο ο κρεοπώλης να αποκαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί.

“Το DNA θα μας δώσει απαντήσεις” λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, σημειώνει:

«Είναι ένα γεγονός το οποίο συνεχίζει να μας συνταράσσει. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, αναμένεται η επίσημη ιατροδικαστική εξέταση για να λάβουμε και εμείς γνώση αυτής, όπως και το DNA. Θεωρώ ότι με το DNA που θα έχουμε θα μας δώσει κάποιες απαντήσεις, εκτός από τον τρόπο που εκτελέστηκε το παιδί, ίσως και στοιχεία για το αν κάποιος έσυρε το πτώμα από άλλο σημείο ή ενδείξεις για κάποιο άλλο άτομο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι είχε συμμέτοχο».

«Θα υποβάλλουμε κάποια αιτήματα μέσα στην εβδομάδα για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να παραθέσουν πραγματικά περιστατικά. Μέχρι τώρα, κάποιοι μάρτυρες πολύ κοντινοί του Μπάμπη, έχουν αναδείξει το οικονομικό κίνητρο και την ιδιαίτερη ανησυχία του εκείνη την ημέρα», καταλήγει.

ΒΙΝΤΕΟ: STAR

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ