Μαντζούτσος – Σταμαδιάνου μαζί στο ΔΣΑ

Στο πλευρό του υποψήφιου Προέδρου Αλέξανδρου Μαντζούτσου θα βρεθεί η η πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (ΕΑΝΔΑ), Κυριακή Σταμαδιάνου.

NEWSROOM
Μαντζούτσος – Σταμαδιάνου μαζί στο ΔΣΑ

Την υποψηφιότητά της για τις εκλογές του ΔΣΑ με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ – ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ» και υποψήφιο Πρόεδρο τον Αλέξανδρο Μαντζούτσο ανακοίνωσε η πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (ΕΑΝΔΑ), Κυριακή Σταμαδιάνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Η Κυριακή Σταμαδιάνου είχε εκλεγεί πρώτη σε ψήφους και υπήρξε η μακροβιότερη Πρόεδρος της ΕΑΝΔΑ, με δύο θητείες την περίοδο 2012-2017. Αποτέλεσε μάλιστα την πρώτη γυναίκα πρόεδρο, εξαιρετικά δημοφιλής στους νέους δικηγόρους και με ευρύτατη αναγνώριση από όλους τους πολιτικούς χώρους για το έργο της.

Η συνένωση δυνάμεων με τον Αλέξανδρο Μαντζούτσο, πρώτο σε ψήφους Σύμβουλο του ΔΣΑ, με τον οποίο εκκινούν από διαφορετικές αφετηρίες, αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη των φετινών εκλογών, αλλάζοντας συνολικά τις ισορροπίες και τους συσχετισμούς μεταξύ των υποψηφίων προέδρων και συνδυασμών”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ