Ψήφισε ο Ν. Χαρδαλιάς – “Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο” – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε στον Βύρωνα. Γιατί ψηφίζει με το διαβατήριό του

NEWSROOM
Ψήφισε ο Ν. Χαρδαλιάς – “Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο” – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Ψήφισε λίγο πριν τις 8:30 το πρωί ο Νίκος Χαρδαλιάς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής άσκησε του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα.

Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν και η κόρη του. «Πολλοί και άξιοι όλοι τους. Καλή επιτυχία σε όλους» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, αφού ψήφισε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Ψήφισε ο Χαρδαλιάς: Γιατί ψηφίζει με το διαβατήριό του

«Πάντα όμορφη και ξεχωριστή η μέρα των εκλογών. Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, για τους 66 δήμους της Αττικής, για την καθημερινότητα και την ασφάλειά μας», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα. «Το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα επηρεάσει τη ζωή μας τα επόμενα 5 χρόνια και είναι εξίσου σημαντικό να έρθουν όλοι στις κάλπες γιατί δύναμή μας είναι οι πολίτες» συμπλήρωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Απαντώντας στην ερώτηση «γιατί ψήφισε με το διαβατήριό του;», ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι πήρε ό,τι βρήκε πρόχειρο. Στη συνέχεια είπε «θέλω να είμαι ειλικρινής, για γούρι ψηφίζω με το διαβατήριο» πρόσθεσε.

Η ενημέρωση για τη διεύθυνση του εκλογικού τμήματος στο οποίο ψηφίζουμε γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμα «Μάθε πού Ψηφίζεις» στον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών https://mpp.ypes.gov.gr/ η οποία είναι προσβάσιμη και από το Gov.gr. Σχετική ενημέρωση παρέχεται και από την τηλεφωνική γραμμή 2131361500, καθώς και από τα κατά τόπους ΚΕΠ και τους Δήμους.

Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται ότι τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας, όπως και ελληνικό διαβατήριο που έχει λήξει είναι αποδεκτά.

H αναγνώριση των εκλογέων μπορεί να γίνει και με χρήση της ψηφιακής ταυτότητας.

Οι στρατιωτικοί και όσοι υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας θα πρέπει να προσκομίσουν τις στρατιωτικές ή υπηρεσιακές τους ταυτότητες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ