Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Ομαδικό Ασφαλιστήριο ΔΣΑ: Παράταση μέχρι 12 Αυγούστου για νέες εγγραφές και πληρωμές

Πότε θα πρέπει να καταβάλλουν τα ασφάλιστρα παλιοί και νέοι ασφαλισμένοι. Τι λέει η ανακοίνωση του ΔΣΑ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ομαδικό Ασφαλιστήριο ΔΣΑ: Παράταση μέχρι 12 Αυγούστου για νέες εγγραφές και πληρωμές eurokinissi

Μετά από αιτήματα που έλαβε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) από δικηγόρους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ή επιθυμούν να ανανεώσουν την ασφάλισή τους στο Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης ζητήθηκε και έγινε αποδεκτή από την «Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ» η παράταση της σχετικής διαδικασίας εγγραφών νέων μελών και πληρωμής των ασφαλίστρων.

ΔΣΑ

EUROKINISSI

ΔΣΑ: Ειδικότερα, παρατείνεται η σχετική διαδικασία εγγραφών νέων μελών και πληρωμής των ασφαλίστρων, ως εξής

Α. Για τους ήδη ασφαλισμένους:

– Όσοι καλύπτονται από το ομαδικό συμβόλαιο μέχρι 31/7/2022, θα συνεχίσουν να διατηρούν το δικαίωμα της ασφάλισης χωρίς περίοδο αναμονής (για προϋπάρχουσες παθήσεις), μόνο εφόσον καταβάλουν τα αναλογούντα ασφάλιστρα, σύμφωνα με την ειδοποίηση πληρωμής που έχουν λάβει, έως την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022.

Εάν τα ασφάλιστρα καταβληθούν μετά την ως άνω ημ/νία θα υπάρχει περίοδος αναμονής 6 μηνών, όπως ισχύει για πρωτοασφαλιζόμενα μέλη του ΔΣΑ

ΔΣΑ

(eurokinissi)

Β. Για τους νέους ασφαλισμένους:

– Όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, έχουν χρονικό περιθώριο να το πράξουν μέσω του συνδέσμου https://europaikipisti-promo.gr/dsa-application/ έως την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022.

– Όλοι οι νέοι ασφαλισμένοι θα πρέπει να καταβάλουν τα αναλογούντα ασφάλιστρα έως την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΣΑ, παρέχεται πλέον η δυνατότητα καταβολής των ασφαλίστρων σε έως 12 μηνιαίες δόσεις με χρέωση πιστωτικής κάρτας οποιασδήποτε Τράπεζας έχει στην κατοχή του ο ενδιαφερόμενος.

Υπενθυμίζουμε ότι η ενεργοποίηση του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου προϋποθέτει την καταβολή ασφαλίστρων από τον ελάχιστο αριθμό μελών (850) που έχει προβλεφθεί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ