Ειδικό Δικαστήριο – Δικηγόροι Νίκου Παππά: «Η απουσία εμπλοκής του επιβεβαιώθηκε από έναν ακόμα μάρτυρα»

«Δεν έχω καμία γνώση για τη συμμετοχή του» κατέθεσε διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας CCC. Δεν γνωρίζει είπε τίποτα για συμφωνία σε σχέση με τηλεοπτικές άδειες.

NEWSROOM
Ειδικό Δικαστήριο – Δικηγόροι Νίκου Παππά: «Η απουσία εμπλοκής του επιβεβαιώθηκε από έναν ακόμα μάρτυρα»

Στο βήμα του μάρτυρα του Ειδικού Δικαστηρίου βρέθηκε σήμερα ο Αντώνης Λιανός, διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας CCC της οικογένειας Χούρι.

Ο μάρτυρας είχε ζητήσει αρχικά να μην καταθέσει στη δίκη με κατηγορουμένους τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά και τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα επειδή εκκρεμεί μήνυση σε βάρος του, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι πρέπει να καταθέσει ακόμη κι αν απαντά με «ναι» ή «όχι».

Σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε, ο κ. Λιανός υποστήριξε ότι δε γνωρίζει τίποτα για καμία συμφωνία σε σχέση με τηλεοπτικές άδειες, αλλά ούτε και για τη συνάντηση Καλογρίτσα και Χούρι στο Πόρτο Χέλι στα τέλη Αυγούστου του 2016 ή για το ρόλο του τότε υπουργού επικράτειας Νίκου Παππά στην υπόθεση.

eurokinissi

Μάλιστα, οι συνήγοροι του Νίκου Παππά σε δήλωση τους σχολίασαν: «Ένας ακόμα μάρτυρας, ο κ. Αντώνης Λιανός, υψηλόβαθμο στέλεχος της CCC, κατέθεσε πως δεν είδε και δεν άκουσε Νίκο Παππά στη συνεργασία Χούρι – Καλογρίτσα».

Όπως δήλωσε, «δεν έχω καμία γνώση περί συμμετοχής του», «δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του, ουδέποτε τον είδα στα γραφεία της (σ.σ. λιβανέζικης) εταιρείας».

Ο κ. Λιανός αναφέρθηκε σε συναντήσεις των δύο μερών (πλευρά Χούρι και πλευρά Καλογρίτσα), πολλούς μήνες μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, στην οποία συμμετείχε (και) ως μεταφραστής, όπου συζητήθηκε το πως θα επιστραφεί το δάνειο των 3 εκατ. ευρώ από τον κ. Καλογρίτσα στην πλευρά Χούρι.

«Η επιχειρηματική διαφορά και η αστική αντιδικία μεταξύ των κυρίων Καλογρίτσα και Χούρι και η απουσία εμπλοκής του κ. Ν. Παππά επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ