Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023

Στο πειθαρχικό ο Αραβαντινός για τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο πειθαρχικό ο Αραβαντινός για τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ

Με δήλωσή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, απαντά σε όσα ανέφερε ο Αντώνης Αραβαντινός στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ περί απειλών σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων και στοχοποίησή τους από τους αρμόδιους παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο κ. Καλογήρου χαρακτήρισε «ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες» τις αναφορές του κ.Αραβαντινού, προσθέτοντας πως θα θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων.

Συγκεκριμένα ο κ.Καλογήρου αναφέρει στη δήλωση του:

«Οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα. Γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων.

Καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος. Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ.κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, Προϊστάμενο του Σώματος Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, Διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας. Η κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ